De toekomst is plantaardig

Bij Wajang geloven we in al het goede van 100% plantaardige voeding. En met onze producten heb je een perfecte basis voor de lekkerste plantaardige gerechten.

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

Wist je dat Wajang ruim 60 jaar geleden één van de pioniers was op het gebied van plantaardige voeding? Al ruim voordat plantaardig populair werd, was Wajang in de Nederlandse supermarkten verkrijgbaar. En nu, vele jaren later, biedt Wajang nog steeds de bekende, 100% plantaardige kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

De drie beloftes van Wajang

  • 100% plantaardig
    Het keurmerk van de European Vegetarian Union op alle Wajang producten, geeft jou de garantie dat onze producten 100% plantaardig zijn en geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  • Lactosevrij
    Je kunt erop vertrouwen dat Wajang producten geen lactose bevatten. Daarmee is Wajang geschikt voor mensen met lactose-intolerantie.
  • Zoutarm
    Onze producten bevatten zeer weinig tot geen zout. Daarmee passen ze perfect binnen een zoutarm dieet.

Goed bezig

Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt, waarbij we veel aandacht besteden aan duurzame inkoop van onze grondstoffen. Maar we zetten nog een aantal stappen extra, zo streven we bij het produceren, verpakken en transporteren van onze producten naar een zo laag mogelijke impact op het milieu. Zo zijn we goed bezig voor jou én de planeet.

Meer weten over onze inzet op het gebied van duurzaamheid? Klik hier